søndag den 25. marts 2012

Gæster

Alt i alt en super hyggelig dag, Danny fik gravet det store hul i baghaven færdig, og trampolinen kom på plads, og i brug.

Vi havde besøg af Katrine og Chilli, som trængte til frisk luft, Chilli har brækket benet i børnehaven og kan nu se frem til 5 uger i kørestol med hele benet i gips, tøsen tager det helt roligt, det er straks værre for den stakkels mor, der skal stå til rådighed 24 timer i døgnet. 
Britt og Brian kom også forbi, og først på eftermiddagen, dukkede Jan og Lasse op, de var ude og kører en tur på Motorcyklen, og lagde vejen forbi for at sige hej. 
Så huset var fyldt da vi lavede flæskestegssandwich til hele banden sidst på eftermiddagen, alle ungerne på nær Chilli råhyggede på Trampolinen, og de voksne nød solen på terrassen ind imellem de blandede sig og hoppede på trampolin med ungerne, men den er nu også stor nok til det, med sine 3,96 m i diameter. 
Denne dag blev også dagen hvor Teis stolt kunne fremvise sin første tabte tand,  den blev pænt indpakket gemt under hovedpuden. 
Vi sluttede aftnen af med at se film sammen med Britt og Brian da de andre var kørt hjem.  ”Cowboys and Aliens”, ret underholdende og nogle gode grin undervejs. 
Kl. blev 2030 før de sidste gæster kørte hjemover, og så var det tid til at smøre madpakker til mandag og pakke medicinæsker til den næste uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar